Šalátik s hrudkou
Suroviny
- 1 ks Sabinovská hrudka biela / zeleninová
- jarná cibuľka
- zväzok červenej redkvičky
- listy šalátu
Postup
Listy šalátu dôkladne a šetrne umyjeme a osušíme. Cibuľku a reďkovku úhľadne narežeme na kúsky a umiestnime na šalátový list. Sabinovskú hrudkunastrúhame na hrubom strúhadle a posypeme ním zeleninu na šalátovom liste.
Poznámka: Šalát je možné pred podávaním dochutiť čerstvými bylinkami, jogurtovou tatarkoualebo pokvapkať olivovým olejom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk